Carregant...
 


LogoFBlanc
LogoFBlanc


El Club
El Club Triatló Serradells Andorra va néixer amb el desig de constituir un club esportiu per a la promoció del triatló i duatló, tot i que hi és benvingut tothom qui practiqui qualsevol de les tres modalitats (SWIM, BIKE, RUN).


A aquest efecte, tot i que només hi ha una forma d'afiliació, el soci es pot federar a través del mateix club, tant com triatleta, (avui a la Federació Catalana de Triatló, mentre acabem de constituir la Federació Andorrana de Triatló), i com a ciclista a la Federació Andorrana de Ciclisme. També estem tramitant l'afiliació a la Federació Andorrana de Muntanyisme.

Actualment, el nostre club compta amb uns 120 socis, i les competicions en què participem són de àmbit tant nacional com internacional i tant de curta com llarga distància.

Triatló Serradells Andorra
L'esport com a filosofia de vida

La nostra filosofia

Fomentem la pràctica de l’esport per gaudir-ne en bona companyia entre els socis, per sobre del rendiment esportiu.

Per nosaltres el rendiment esportiu no és un objectiu per si sol, sinó una conseqüència de la diversió i constància esportiva planificada, i complementada amb uns valors com la convivència o el respecte dins un àmbit de trobada interpersonal i de progrés.


Triatló Serradells Andorra
Be a part of it

VoltaPorts2x1

Fes-te soci

• Formaràs part d'un gran grup humà, on tots compartim mateixos interessos, nedar, bici, córrer, muntanya, skymo, esmorzars, sopars, etc ....
• Tindràs descompte a l'abonament del Centre esportiu Serradells
• Sortides de bici i running en grup
• Podràs participar a la Lliga social del Club
• Si es del teu interès afegir-te a un grup de comunicació (whatsapp), on hi estem quasi tots, on t’assabentaràs de tot el que fa el club (sortides bici, quedades, etc..), això també s'envia per e-mail sempre.
Fes-te soci
Entrena600x300

Entrenaments

• Els socis del club tenen accés gratuït als entrenaments a la piscina del Lycée Comte de Foix els dilluns, dimecres i divendres de 6:30 a 7:30 (en calendari escolar) per compartir entrenaments de natació.
• Tindràs també la possibilitat de gaudir d’una planificació de Triatló feta per un entrenador de primer nivell, en funció de la teva disponibilitat d’hores setmanals d’entrenament, a través de l’aplicació Trainingpeaks.
Tri2 600x300

Competició

• Possibilitat d’obtenir la llicència Catalana de Triatló (mentre acabem de constituir la Federació Andorrana de Triatló),
• Possibilitat d’obtenir la llicència Andorrana de Ciclisme i Muntanyisme, a través nostre
• Possibilitat de coincidir en competicions que facis via el Calendari Social que compartim al nostre Google Calendar.
• i estatge de tres dies de pretemporada amb l'entrenador del Club a Banyoles

Amb el suport de:

VILADOMAT